Terug
04/2021

Prise d'eau Golf

Prise d'eau is onderdeel van Stadsbos013. Actief recreëren op de 27 holes golfbaan met oefenfacilteiten. Ook een volwaaardige Par-3 baan. Ben je benieuwd of de golfsport iets voor jou is? Elke zondag kun je een gratis golfles van 1.5 uur volgen (wel boeken). Het prachtige landschap is altijd voor niets.

prisedeau-golf.nl
Chris en Ria hebben een plaatje gemaakt van hun nieuwe gastenverblijf. Voor ons was dit een onbekend stukje Tilburg, maar het is zeker de moeite waard. Het onderkomen was erg goed verzorgd, aan alle details was gedacht en de instructie en ontvangst Zeer hartelijk en persoonlijk. Een aanwinst voor Tilburg dit gastenverblijf!
Tiny Tilburg is een bijzonder leuke plek om te overnachten.Je wordt hartelijk ontvangen en het verblijf is van alle gemakken voorzien. Het huisje heeft erg veel privacy en de omgeving is landelijk en rustig. Tilburg en Breda zijn dichtbij en je kunt van hieruit mooie fietstochten maken. Kortom een echte aanrader.
Geweldig verblijf dankzij de gastvrijheid en gezelligheid van Ria en Chris. Tiny Tilburg is een prachtige B&B, met oog voor details. Mooie omgeving om heerlijk te wandelen en fietsen. Je bent zo in Tilburg en Breda en er heerlijk even echt tussenuit. Extra knus in de winter, heerlijk genieten van de kachel.
Een geweldig adres om een paar dagen te genieten van de prachtige omgeving. We hebben genoten van onze accommodatie voorzien van alle gemakken. Wat een rust en privacy, het is heerlijk toeven in de eigen tuin bij het gastenverblijf. Ria en Chris zijn geweldig gastvrij, een hartelijke ontvangst met koffie/thee en huisgemaakte cake viel ons ten deel. We hebben heerlijk gefietst in de Brabantse Kempen. Leuk om zo de grensstreek rondom Baarle Nassau/Baarle-Hertog te verkennen. We komen graag nog eens terug!

Dit zeggen onze gasten:

We horen graag hoe u Tiny Tilburg hebt ervaren!
Schrijf een Google review